Bedrijfsuitje

In een originele creatieve bedrijfsworkshop kunt u op een hele ander manier aan de slag met uw collega’s. Beoefen samen oude  of nieuwe druktechnieken. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een twist te geven aan het bedrijfslogo, een visitekaartje of een unieke serie posters te maken voor op kantoor. Bij de workshop is professionele begeleiding aanwezig.

We bespreken graag uw wensen en komen samen met u tot een passend programma afgestemd op de groepsgrootte. Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen naar [email protected]  of telefonisch op 050 – 525 64 97. Ook kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen. Een medewerker zal vervolgens telefonisch of via e-mail contact met u opnemen om samen een mooi uitje samen te stellen.

Hieronder volgen het programma en een aantal van de mogelijkheden voor de workshop. Deze kunt u ook vinden in de flyer voor bedrijfsuitjes. Deze kunt u hier downloaden.

Programma

– Korte museumrondleiding met toelichting op en demonstratie van de historische drukpersen.

– Een workshop onder deskundige begeleiding van kunstenaars (zie hieronder bij mogelijkheden).

Uit te breiden met:

– Een bezoek aan de lopende expositie

– Een lezing over Kunstgenootschap De Ploeg, of een ander passend onderwerp

– Een Werkmanwandeling door het centrum van Groningen

Frisdrank, koffie- en theevoorziening is aanwezig. Een heerlijke lunch, afsluitende borrel of diner is mogelijk in het tegenoverliggende ’t Feithuis, stadscafé en restaurant.

Mogelijkheden workshop

Experimenteren met letters

Letters kunnen natuurlijk gebruikt worden om woorden mee te stempelen. Maar ze kunnen ook op hun kop, scheef of door elkaar heen worden gezet. Door middel van gebruik van alle soorten en maten van houten en loden letters kunt u zo uw eigen kunstwerk creëren.

Linoleumsnede

Met verschillende gutsjes kunt u een afbeelding snijden in een stuk linoleum. Daarna kunt u inkt aanbrengen op de overgebleven delen om deze vervolgens af te drukken met een pers.

Boekbinden

Op de boekbindafdeling kunt u een eenvoudig boekje maken, eventueel met gemarmerde omslag. Er zijn verschillende mogelijkheden en technieken, afhankelijk van de beschikbare tijd.

Werkmantechniek

U leert de techniek van de beroemde Groninger kunstenaar H.N. Werkman kennen én toepassen met rollers, inkt, sjablonen en letters.