GRID, nog geen minuutje lopen van de Martinitoren en Grote Markt, is hét museum in hartje Groningen waar grafisch erfgoed tot leven komt.

Bekijk tijdens een bezoek de wisselende tentoonstelling zien, de drukkerij en boekbinderij, of ga zelf aan de slag gaan in een van de vele activiteiten en workshops voor kinderen en volwassenen.

Elke zaterdag is er een workshop voor volwassenen en op zondag kunnen zowel kinderen als volwassenen meedoen met ‘Druk Gedoe’! Laatstgenoemde is zelfs gratis bij entree! In de schoolvakanties zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Tot slot kunnen we voor scholen, kinderfeestjes, bedrijven en groepen samen een uitje op maat maken!

Genoeg te zien én te doen in GRID Grafisch Museum Groningen!

Openingstijden & adres

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Wij zijn gesloten op: 1e Kerstdag, 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag (1 januari), 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag en Groningens Ontzet.

GRID is beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Traplift is aanwezig. De lift naar de eerste verdieping is helaas tijdelijk buiten werking.

Ons adres

GRID Grafisch Museum
Sint Jansstraat 2
9712 JN Groningen

Prijzen per 1 januari 2019

Volwassenen €7,75
Kinderen basisschool €3,25
Jeugd voortgezet onderwijs €5,25
65+, CJP, Studentenkaart €5,50
Museumjaarkaart, Stadjerspas vrij entree
0 t/m 4 jaar vrij entree
Vrienden van GRID vrij entree

Voor groepen vanaf 10 betalende personen geldt het gereduceerde entreetarief van €5,50. Voor bedrijfsuitjes geldt een aangepast tarief en bij schoolgroepen krijgen max. 2 begeleiders gratis entree.

Exposities in GRID

De Bosatlas. De kunst van het weglaten.

11 mei tot en met 27 oktober 2019

Ontdek meer

Activiteiten

Kinderfeestje

Bedrijfsuitje

Onderwijs

Groepsuitje