GRID is vanwege het coronavirus tot nader order gesloten. Via onze website, Facebook en Instagram houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We verwelkomen u graag weer zodra dit mogelijk is. 

Bij GRID, nog geen minuutje lopen van de Martinitoren en Grote Markt, komt grafisch erfgoed tot leven!

Bekijk tijdens een bezoek de wisselende tentoonstelling, de drukkerij en boekbinderij, of ga zelf aan de slag in een van de vele activiteiten en workshops voor kinderen en volwassenen.

Elke zaterdag is er een workshop voor volwassenen. Op zondag is er ‘Druk Gedoe’, hier kunnen zowel kinderen als volwassenen aan meedoen. ‘Druk Gedoe’ is gratis bij entree! In de schoolvakanties zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Daarnaast kunnen we voor scholen, kinderfeestjes, bedrijven en groepen een uitje op maat maken.

Genoeg te zien én te doen in GRID Grafisch Museum Groningen!

Openingstijden & adres

GRID is vanwege het coronavirus tot nader order gesloten. Via onze website, Facebook en Instagram houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We verwelkomen u graag weer zodra dit mogelijk is. 

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Wij zijn gesloten op: 1e Kerstdag, 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag (1 januari), 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag en Groningens Ontzet.

GRID is beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Traplift is aanwezig. 

Ons adres

GRID Grafisch Museum
Sint Jansstraat 2
9712 JN Groningen

Prijzen per 1 januari 2020

Volwassenen €7,75
Kinderen basisschool €3,25
CJP, jeugd voortgezet onderwijs €5,25
65+, Studentenkaart €5,50
Museumjaarkaart, Stadjerspas vrij entree
0 t/m 4 jaar vrij entree
Vrienden van GRID vrij entree

Voor groepen vanaf 10 betalende personen geldt het gereduceerde entreetarief van €5,50. Voor bedrijfsuitjes geldt een aangepast tarief en bij schoolgroepen krijgen max. 2 begeleiders gratis entree.

Exposities in GRID

Activiteiten

Kinderfeestje

Bedrijfsuitje

Onderwijs

Groepsuitje