Workshops voor volwassenen

Elke zaterdag van 14 tot 16 uur geven we workshops voor volwassenen. Daarin staan uiteenlopende druktechnieken centraal (kosten €8,75), inclusief materiaal, exclusief entree). Ook organiseren we regelmatig activiteiten zoals lezingen en speciale rondleidingen. Klik op lees verder om het programma voor de komende tijd te bekijken.
Lees verder

 

Iedere eerste zondag van de maand kun je deelnemen aan het Open Atelier Werkmantechniek. Wanneer je al eens hebt geoefend met de Werkmantechniek (bijvoorbeeld tijdens één van de workshops), dan kun je op de zolder van GRID vrij werken en gebruik maken van het materiaal en de persen die er zijn. Er is deskundige hulp aanwezig.

Activiteiten voor kinderen

Elke zondagmiddag tussen 13.30 en 17.00 is er ‘Druk Gedoe op Zondag’. Deze activiteit is gratis bij entree. Daarnaast zijn er in de vakanties doordeweeks speciale kinderactiviteiten. Meedoen kan gedurende de hele dag. De activiteit duurt een half uur en deelname kost €3,25. Klik op lees verder voor een overzicht van de opkomende activiteiten.
Lees verder

Uitje organiseren

Je kunt ook zelf een programma samenstellen voor de invulling van een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een leuke middag met vriendinnen, vrienden of familie. Bekijk de boekbinderij, de drukkerij en de zetterij en maak kennis met verschillende druktechnieken. Ga vervolgens zelf  aan de slag, bijvoorbeeld in een workshop Werkmantechnieken, Linosnedes maken, Papier marmeren of Boekbinden. In overleg stellen we een arrangement samen, ook  te combineren met een Werkmanwandeling, een lunch/borrel of diner bij een nabijgelegen horecagelegenheid.

 

 

 

Lees verder

Risograaf

GRID stelt haar A2-formaat Riso beschikbaar voor drukwerk in opdracht. En dat voor een vriendelijke prijs!

Meer informatie

Speurtocht: LET EENS OP LETTERS

Een leuke zoektocht door de binnenstad van Groningen voor kinderen met hun ouders of begeleiders.

Ontdek meer

Werkman Wandeling

Maak met een gids een wandeling door de stad en ontdek de sporen van Werkman in Groningen.

Lees meer