EPEX 3rd edition

16 januari 2020 tot en met 5 april 2020

European Poster EXplosion – GIGPOSTER EXHIBITION

De beleving van muziek speelt zich vandaag de dag grotendeels af in digitale omgevingen: anoniem en steriel. Juist live optredens staan garant voor de unieke en authentieke beleving van muziek. Hoogwaardige affiches in zeefdruk zijn daaraan blijvende herinneringen. Deze derde editie van de EPEX gigposter exhibition toont meer dan 75 gigposters uit het afgelopen jaar, bijna vers van de ‘pers’ dus! Met werk van Thomas Perrodin (CH), Arrache-toi un oeil! (FR), Carlo Vivary (GER), Farfante (IT), Jan Barcelo (SP), Joris Diks (NL), Mara Piccione (NL), Maarten de With (BE), Michael Cowell (UK), Spiegelsaal (GER), Subterranean Prints (SP/GER), Noise Armada, (GER), Bicycle Press (SP/AUS). Natuurlijk maken we ruim baan voor de posters van de VERA Art Division (NL). VERA is het enige poppodium in Nederland met een eigen atelier en een broedplaats voor zeefdruktalent.

In samenwerking met VERA Art Division. De EPEX gigposter exhibition en de EPEX gigposter fair (16, 17 en 18 januari 2019) zijn onderdeel van ESNS Art.

EPEX – GIGPOSTER FAIR

Op 16, 17 en 18 januari komen in het kader van Eurosonic Noorderslag vanuit heel Europa kunstenaars hun gigposters tentoonstellen én verkopen in GRID. Ook worden er live zeefdrukken gemaakt in het museum. Afgelopen jaar was het een groot succes met meer dan 500 bezoekers! Ben jij er dit jaar ook bij?
De fair is gratis te bezoeken, en ook de gigposter expositie in ons museum mag je tijdens de fair-dagen gratis bekijken!

Tijden gigposter fair:

  • Donderdag 16 januari 12:00 – 19:00 uur
  • Vrijdag 17 januari 12:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag 18 januari 12:00 – 21.00 uur

Thomas Perrodin, Strange U3

Noise Armada, Dog eat dog

Mara Piccione, The National, Lowlands

Carlo Vivary, Tropical Fuck Storm

Jorik Diks, Idles Utrecht

Maarten de With, Big Business

Subterranean Prints, Boris

Michael Cowell, Eleven Paranoias