Kinderfeestjes

Samen een middagje DRUK doen!

De kinderen kunnen papier marmeren, zelf prachtige poster maken, leren drukken zoals de beroemde kunstenaar Werkman en nog veel meer!

Programma

De kinderen krijgen een rondleiding door het museum, kunnen deelnemen aan workshop naar keuze en krijgen drinken en iets lekkers.

Kosten: €12,50 per kind.

Groep van maximaal 10 kinderen. Ouders betalen slechts entree van het museum.

Reserveer je op tijd dan ontvang je van ons 9 persoonlijke uitnodigingskaarten!

Neem contact met ons op om samen tot een leuk programma voor het kinderfeestje te komen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen naar [email protected]  of telefonisch op 050 – 525 64 97. Ook kunt u het contactformulier onderaan de pagina invullen. Een medewerker zal vervolgens telefonisch of via e-mail contact met u opnemen om samen een mooi kinderfeestje samen te stellen.

Aanbod workshops

Graveren in foam

Tekenen in foam en afdrukken op een echte pers. Zo maak je schilderijen, kaartjes en nog veel meer!

Droge naald

(Alleen voor kinderen vanaf 12 jaar). Een eenvoudige variant op de etstechniek. Met een naald graveer je een afbeelding in perspex om vervolgens deze af te drukken op de etspers.

Werkmantechniek

Werken met inkt, rollers, sjablonen en letters. Hiermee kun je je eigen poster, ansichtkaart of postpapier maken.

Marmeren en boekje binden

Met water en inkt tover je de prachtigste patronen op papier. Leuk voor boeken leggers, vlaggetjes en kaartjes. Oudere kinderen kunnen hun eigen boekje maken.

Linosnede

(Alleen voor kinderen vanaf 10 jaar). Een fijne techniek die mooie resultaten geeft. Je werkt met gutsjes in linoleum, om deze vervolgens af te drukken op de etspers.

Contactformulier scholen/kinderfeestje/groepsuitje/bedrijfsuitje

  • Workshop Werkmantechniek/ linosnedes maken/ eenvoudig boekbinden/ droge-naald etsen/ bezoek expositie/rondleiding/ Werkmanwandeling In combinatie met lunch/borrel/diner
  • Onze medewerker arrangementen is op dinsdag tot en met vrijdag aanwezig en neemt op één van deze dagen contact met u op.