Expositie: Capriolen in grafiek. De Ploeg 1918-1928

Nu te zien in GRID Grafisch Museum Groningen: de nieuwe expositie ‘Capriolen in grafiek. De Ploeg 1918-1928’. Met deze tentoonstelling besteedt GRID aandacht aan het grafisch werk van de eerste generatie Ploegkunstenaars. Klik op lees meer om meer te weten te komen over deze tentoonstelling.

Lees meer

10x10 grid in GRID

De eerste oogst van het project 10×10 grid is nu te zien in GRID. 35 prachtige bijdragen hebben binnen een plek gekregen op de toegangsmuur naar de drukkerij. Én zijn buiten te bewonderen via het interactieve raam. Bas Sijpkes ontwierp een app waarmee voorbijgangers op allerlei manieren met de werken kennis kunnen maken. Wil je als grafisch ontwerper of grafisch kunstenaar ook een bijdrage leveren? Dat kan!

Ontdek meer

Museumwinkel

In GRID Grafisch Museum is ook een museumwinkel te vinden met allerlei mooie producten gerelateerd aan grafische kunst. Zo is er een verscheidenheid aan boeken te vinden, zowel óver kunst als boeken die u ondersteunen in het maken van uw eigen kunstwerken. Ook zijn er werken als posters en ansichtkaarten te koop. Tot slot kunt u ook kleinere voorwerpen kopen, zoals papier en potloden en pennen van professionele kwaliteit.

Lees meer