Aanbod voor scholen

Ook voor klassen en scholen is er in GRID voldoende aanbod! Vele scholen zijn u al voorgegaan en zijn altijd erg enthousiast. Het GRID grafisch museum biedt namelijk een leuke combinatie tussen zien en doen.

De kinderen kunnen tijdens een rondleiding uitleg krijgen over de geschiedenis van druk- en bindtechnieken en de bijbehorende machines. Ook is er de mogelijkheid de wisselende expositie bekijken. Tot slot kunnen de kinderen zelf aan de slag in één van de erg populaire activiteiten die het museum aanbiedt. Zo kunnen de kinderen onder andere marmeren, een boekje maken, graveren en drukken in foam, papier scheppen, stof bedrukken of aan de slag met de werkman techniek.

In overleg kunnen we samen tot een leuk arrangement komen. Vul onderaan de pagina het contactformulier in, of neem contact op via [email protected] of . Een medewerker zal vervolgens telefonisch of via e-mail contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Contactformulier scholen/kinderfeestje/groepsuitje/bedrijfsuitje

  • Workshop Werkmantechniek/ linosnedes maken/ eenvoudig boekbinden/ droge-naald etsen/ bezoek expositie/rondleiding/ Werkmanwandeling In combinatie met lunch/borrel/diner
  • Onze medewerker arrangementen is op dinsdag tot en met vrijdag aanwezig en neemt op één van deze dagen contact met u op.