Vacature bestuurslid GRID

GRID Grafisch Museum Groningen is een uniek museum, dat zich steeds verder ontwikkelt tot een plek waar een breed publiek de geschiedenis én de toekomst van het grafisch vak kan ervaren door te doen.

GRID is sinds een aantal jaren gevestigd in een prachtig pand in het midden van de stad Groningen. In het museum werken ruim 60 vrijwilligers en twee betaalde krachten samen om op een dynamische wijze ons grafisch erfgoed te tonen en te laten beleven.

Ter aanvulling van het bestuur zoeken we een bestuurslid met kennis van marketing en communicatie.

Bestuurlijke ervaring, affiniteit met een vrijwilligersorganisatie en belangstelling voor het grafisch erfgoed zijn voor ons erg belangrijk. We zijn een klein museum met veel ambitie, daarom is het belangrijk dat je als nieuwe bestuurder ook de tijd hebt om een bijdrage te leveren.

Wil je informatie over deze spannende functie op een raakvlak tussen heden en toekomst, overheden, sponsoren en publiek, grafisch ambacht en innovatie dan kun je contact opnemen met Bea Ekamper, voorzitter ([email protected]) of Guus Klaas, secretaris ([email protected]).